Over Ons:

Wij Essence Healing willen u graag helpen met vast zitten in eigen denkbeelden en gedragspatronen; soms komt ons gevoel in de knel. De signalen die het lichaam geeft vallen ons niet op. We nemen niet de tijd om er naar te luisteren of we zijn niet gewend om die signalen op te merken.

En daarmee is de balans tussen gevoel en verstand in ons leven even weg.

Er is een gevoel van onvrede, het gevoel dat het roer om moet. Er kunnen diverse klachten zijn zoals vermoeidheid, een burn out, sterk wisselende emoties, de balans tussen werk en privé is kwijt of er zijn onvervulde wensen en verlangens.

Het kunnen allerlei klachten zijn op emotioneel, mentaal en ook op fysiek gebied.

Vaak zijn we geneigd pas actie te ondernemen als we niet meer om de signalen van het lichaam heen kunnen. Wij helpt  u om snel tot de kern door te dringen, zodat je weet wat je te doen staat en je in je kracht komt.

Veranderen begint met zelfkennis. Lange gesprekken zijn niet nodig. Een reading geeft je helderheid  in gedragspatronen en overtuigingen die belemmerend voor je zijn, om daarna – zelf of met ondersteunende coaching – aan de slag te gaan met die inzichten. We doen dit ook in samenwerking met  energetische behandeling waaronder; Mahatha, Reiki , Soul Body Fusion. Een energetische behandeling  heeft tot doel je eigen energie vrijer te laten stromen. Een goede doorstroming van energie helpt om meer in verbinding te zijn met jezelf en het bevordert het zelf-genezend vermogen van je lichaam.

Tijdens de sessie word je energie uitgenodigd om zachtjes in beweging te komen; het helpt bij het loslaten, opvullen en veranderen van je energie. Er kunnen sensaties van kou, warmte, golving of trilling ervaren worden, maar dat hoeft niet. Vrijwel ieder ervaart de behandeling als rustgevend, een gevoel van algehele ontspanning.

Soms zijn er belangrijke levensvragen, bijvoorbeeld over je werk, je relatie, je familie, je kinderen, je geld of je gezondheid. Een paar voorbeelden:

  • Ik wil ander werk, maar welk soort werk zoek ik en welke investering vraagt dat van mij?
  • Ik voel me zweverig en ik wil graag beter gegrond zijn, hoe doe ik dat?
  • Ik voel me erg verantwoordelijk en wil dat gevoel loslaten, maar hoe?
  • Ik ben angstig, hoe komt dat en hoe kan ik van mijn angsten afkomen?
  • Ik ben te streng voor mezelf, ik wil milder worden. Wat kan ik doen?
  • Ik voel me opgejaagd en onrustig, hoe kan ik meer rust vinden?

Het zijn allemaal vragen over de koers van je leven. Soms kun je het gevoel hebben op een kruispunt te staan en weet je niet hoe je verder kunt. Het is mogelijk dat je vastloopt met deze vragen en dat ze gepaard gaan met klachten zoals vermoeidheid en spanning of dat er een meer algeheel gevoel van ontevredenheid leeft, waardoor je je eigen mogelijkheden onvoldoende benut en niet gelukkig bent.

Als je je in deze beschrijving herkent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat je op dit moment aan het ervaren bent in je leven en wat je koers kan zijn, kun je een consult aanvragen.