Kom je ook?

REIKI II CURSUS TERA MAI©

Datum: op aanvraag

Locatie: Wilhelmina van Pruisenlaan 139, 2807 KH Gouda

Reiki 2

Het vervolg op Reiki 1, Reiki zelf leren doorgeven aan jezelf en als het past een ander of een huisdier, kan zijn Reiki 2.

  • Ben je toe aan verdieping en uitbreiding van je Reiki/helende vaardigheden ?
  • Ben je toe aan gevoelde ervaring van het het mysterie dat tijd en ruimte niet bestaan?
  • Heb je vrienden of familieleden in het buitenland die ziek zijn en je wilt kunnen bijstaan vanuit thuis ?
  • Wil je iets kunnen doen als je stress hebt voor een examen of een sollicitatiegesprek ?
  • Zou je iets willen bijdragen als een geliefde gaat bevallen. Of een operatie ondergaan?

Reiki 2 en Reiki op afstand

In de tweede graad leer je hoe je een Reikibehandeling kunt geven aan iemand die niet in je nabijheid is. Op afstand dus. (Uh ja, dat kan ) En je leert hoe Reiki te sturen naar gebeurtenissen, verlangens en pijnlijke plekken, in het heden, het verleden en de toekomst.
Hiermee ga je zelf mystiek ervaren. Dat wat je mogelijk in theorie al eens gehoord hebt: tijd en ruimte bestaan niet Reiki helpt bij het steviger in het leven te komen staan en beter weten wat je wilt. Het volgen van Reiki training draagt bij aan het beter grenzen kunnen stellen en het vergroten van stressbestendigheid. Je ervaart vaker rust en leeft meer in overeenstemming met je eigen wensen. Een Reikicursus is een werkelijk investering in jezelf. In veel gevallen leer of ontdek je dingen waar je een leven lang voordeel van hebt, waardoor je groeit en bewust kan worden. Reiki opent een nieuwe wereld. Reiki helpt je meer in contact te komen met wie je in wezen bent.

De tweede graad in Reiki

Met de tweede graad in Reiki verstevig, verinnerlijk en verdiep je je band met Reiki. Je maakt kennis met Reiki symbolen. Je leert hoe en wanneer je Reiki symbolen kunt inzetten, en je leert de symbolen voelen en ervaren. Je wordt nog ontvankelijker voor de Reiki energie. Tijdens het trainen wisselen theorie en praktijk elkaar af.

Voorwaarden is wel dat je Reiki I behaald hebt.

Kosten €200,-

Duur: twee dagen

Incl. cursusboek  Koffie, Thee en iets lekkers