Kom je ook?

REIKI I CURSUS

Datum: op aanvraag

Locatie: Wilhelmina van Pruisenlaan 139, 2807 KH Gouda

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd. Bij het volgen van een Reiki cursus maak je een enorme bewustzijnsontwikkeling door en word je een zuiver en oordeelvrij instrument om mensen de puurste vorm van heling te kunnen bieden.

Reiki 1 is gericht op het fysieke niveau. Tijdens de cursus Reiki 1 leer je hoe je lichamelijke klachten kunt behandelen. Denk daarbij aan hoofdpijn, nek- en schouderklachten etc. In deze eerste Reiki cursus wordt je energiekanaal geopend voor het ontvangen en doorgeven van de universele levensenergie. Bij Reiki 1 onderga je vier inwijdingen, welke je individueel ontvangt

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. Bij de Reiki 1 cursus ligt de focus op het leren wat Reiki is, het ontdekken van de energie, het openen van je energiekanaal en de energie laten doorstromen en het leren kijken naar jezelf vanuit zelfbewustzijn. Omdat Reiki het zelfhelend vermogen stimuleert, wordt er in de Reiki 1 cursus veel aandacht aan zelfheling besteed. Je leert jezelf te behandelen met Reiki en past dit later op de dag ook toe door te oefenen met je medecursisten. Reiki is niet slechts symptoombestrijder, maar werkt door op alle niveaus. Het fysieke niveau staat centraal in deze eerste Reiki cursus.

Bij Reiki 1 leer je (weer) te vertrouwen op je intuïtie. Tijdens de cursusdag gaan we op fysiek niveau behandelen, vanuit je gevoel. Je luistert naar je intuïtie en gaat leren hoe je dit kunt inzetten tijdens een Reiki behandeling. Door de holistische werking zul je gaan voelen dat Reiki doorwerkt naar de oorzaak van de klacht. De fysieke pijn wordt geheeld, doordat de energie de oorzaak opzoekt. Bij Reiki 1 start je een bewustwordingsproces, waardoor je uiteindelijk weer helemaal thuiskomt in jezelf.

Kosten €175,-

Incl. cursusboek / certificaat