Kom je ook?

HART MEDITATIE IN EEN PIRAMIDE

Datum: In overleg

Locatie: Wilhelmina van Pruisenlaan 139, 2807 KH Gouda

De meditatie vindt plaat in een piramide, waarin je comfortabel in ligt. De sessie duurt 60 minuten.

Het is een prachtige ervaring om in je eigen oer-energieveld te mogen zitten en gewoon te ‘Zijn’. Het voelt heel bijzonder en vertrouwd. Het is zeker bijzonder als je de ervaring hebt dat je weer wordt verbonden met je hogere zelf en de oerbron. Er zijn ook mensen die weer hun ‘thuis’ hebben ervaren, waar ze zo naar terug verlangde en spontaan begonnen te huilen van blijdschap.

Zo zijn er mensen die hun overleden-dierbaren weer zagen, mensen die zich konden verbinden met andere dimensies en zo energetisch konden ‘reizen’. Het is prachtig voor me, om te zien wat het met de mensen doet. De ervaringen zijn zo divers, dat ’t voor mij duidelijk is geworden, dat een piramide mee kan helpen met je eigen transformatieproces. Waardoor je veel sneller weer tot je eigen kern, je levensdoel komt, en in weer balans kunt komen.

Voel de oerkracht in je lichaam, en boek nu een sessie. De sessie wordt een op een gegeven.

Kosten: €35,-

Na afloop Thee/koffie en iets lekkers

Datum in overleg